lauantai 26. tammikuuta 2013

Juuso aloitti kauden ennätysajalla

Juuson hallikauden avaus tapahtui tänään Jyväskylässä Keski-Suomen avoimissa hallikilpailuissa. Suoraan armeijan leiriltä Jyväskylään tullut Juuso lähti kilpailuun ilman suurempia tavoitteita. Lajina oli 60 metriä, jossa kuitenkin heti alkuerissä syntyi uusi ennätysaika 7,26. Juuso oli eränsä toinen ja meni aikojen perusteella miesten A-finaaliin. Alkuerien nopein oli Juuson kanssa samassa erässä juossut Kasperi Pöntinen ajalla 6,98.

Tuntia myöhemmin juostussa finaalissa Juuso sai hieman heikon lähdön, eikä alkuerien ennätysaika enää parantunut. Finaalissa ajaksi tuli 7,35. Pöntinen voitti kilpailun, Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Mikko Mensala oli toinen ja Mikkelin Kilpa-Veikkojen ottelija Perttu Noponen kolmas.

Juuson seuraava kilpailu on ensi viikonloppuna, jolloin Helsingin Liikuntamyllyssä käydään kauden ensimmäinen halliottelu. Myös aikuisten ja nuorten SM-hallit sekä SM-halliottelu ovat Juuson ohjelmassa talven aikana.

Laurin lauantain kilpailu jäi väliin takareisivamman takia. Harjoituskausi on ollut muutenkin rikkonainen syksyllä tulehtuneen päkiän seurauksena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti