maanantai 18. elokuuta 2014

Juuso ratakierroksella ennätykseensä

Molemmat pojat olivat juoksemassa viikonloppuna 400 metriä Espoon Challenge Tähtikisoissa Leppävaarassa. Lauri oli B-erässä kovimmalla tilastoajalla. Juoksu sujui vauhdikkaasti aina 300 metriin asti, mutta viimeinen 100 metriä oli vaikeaa. Loppuaika 50,66 jää Laurin kauden parhaasta muutaman kymmenyksen ja ennätyksestä yli sekunnin, ajalla irtosi erän kolmas sija. Erävoiton vei Kajaanin Kipinän Juho Seppänen reilulla ennätysparannuksella aikaan 49,83. Toinen oli Lahden Ahkeran Samuli Lehtinen, juosten myös alle 50 sekunnin ajalla 49,93.

A-erässä Juuso pääsi starttaamaan 7. radalta. Kovaa aloittanut Jani Koskela ajoi Juuson ratatasoituksen kiinni puolimatkaan. Juuso alkoi kuitenkin nousta hyvin takakaarteessa ja pääsi loppusuoralle hyvissä asemissa. Keskiradoilta Petteri Monni ja Antti Kokkonen tulivat lopun vahvasti, Monnin ottaessa voiton kauden parhaalla ajallaan 48,03. Kokkonen oli toinen 48,18, Koskela kolmas 48,30 ja Juuso neljäs kovassa kisassa uudella ennätyksellään 49,03. Kilpailu toimi myös katsastuskilpailuna Suomi-Ruotsi -maaottelun 400 metrille ja 4x400m viestiin.

Seuraavat kilpailut ovat keskiviikkona Hämeenlinnassa, jossa Lauri juoksee 800 metriä. Juuso keskittyy alkuviikon harjoitteluun jo lähestyviä nuorten SM-otteluita varten. Molemmat pojat nähdään myös ensi sunnuntaina Tampereen Eliittikisoissa radalla.

Juuson ennätysjuoksu 49,03, vanha ennätys parani 0,3 sekuntia. Kuvassa vasemmalla Jouko Juntunen ja oikealla Jani Koskela. Kuva: Olavi Kaljunen www.trackpic.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti