torstai 21. elokuuta 2014

Molemmat pojat sunnuntaina Tampereen eliittikisoissa!

Sekä Juuso että Lauri nähdään tositoimissa sunnuntaina Ratinassa kun kesän eliittikisasarja päättyy Tampereella. Lauri juoksee 400 metrin aidat, Juuso urakoi kunnolla sillä lajivalikoimassa on 100 metriä, 110 metrin aidat ja pituushyppy. Keskiviikkona Hämeenlinnassa kauden parhaansa (1.59,20) 800 metrillä juossut Lauri on ollut nousukunnossa loppukaudesta ja myös aidatulta ratakierrokselta on odotettavissa jo parempaa. Ennakkoon aitakilpailu on mielenkiintoinen ja kovatasoinen, sillä osallistujalistalla ovat mm. EM-finalisti Oskari Mörö, sekä 49 sekunnin pintaan juosseet Italian Leonardo Capotosti ja Puolan Patryk Dobek. Lisäksi paikalla on Suomen kansallinen kärki, sillä kisa on katsastuskilpailu Suomi-Ruotsi -maaotteluun.

Juuso pääsee pika-aidoissa hyvään suomalaiseen kyytiin, sillä viivalla ovat Elmo Lakka, Eetu Viitala, Otto Seppälä, Ville Rajala ja Jere Lehto. 100 metrillä ennakkoon nopeimmat juoksijat ovat EM-kilpailuiden viestijoukkueessa mukana olleet Samuli Samuelsson, Hannu Hämäläinen ja Eetu Rantala. Lisäksi kovia ulkomaalaisia ovat USA:n Bryshon Nellum ja britti Rion Pierre.

Pituushyppykasallakin Juuso pääsee kovatasoiseen kilpailuun. Vastassa ovat Etelä-Afrikan Godfrey Mokoena, sekä kovat suomalaiset mm. Kristian Pulli, Henri Väyrynen, Roni Ollikainen ja Arttu Halmela. Muissakin lajeissa on paikalla kovia urheilijoita, esimerkiksi keihäspaikalla nähdään tuore Euroopan mestari Antti Ruuskanen! Koko osallistujalista nähtävillä osoitteessa http://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/eliittikisojen-osallistujat/

Kaikki paikalle Ratinaan kannustamaan sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti