tiistai 23. joulukuuta 2014

Kiitos vuodesta 2014!

Viimeiset harjoitukset ennen jouluaaton lepopäivää on tehty ja nyt on hetki aikaa rauhoittua. Molemmat pojat ovat pystyneet harjoittelemaan syksyn hyvin ja kehitystä on tapahtunut viime vuoteen verraten. Juuso on ollut hyvässä iskussa testeissä ja harjoituksissa jo näin alkukaudella. Harjoitusmäärät ovat nousseet viime vuodesta, mutta silti juoksunopeus on pysynyt yllä ja lajisuorituksetkin ovat kulkeneet melko hyvin. Lajeista Juuso on keskittynyt pääosin pika-aitoihin ja seiväshyppyyn, joista tarkoituksena on ensi kaudella kerätä reilusti enemmän pisteitä kuin ennen. Lauri alkaa myös pääsemään takaisin ennätyskuntoon rikkonaisen viime kauden jälkeen. Omainaisuudet ovat kehittyneet ja harjoitukset on pääosin pystytty tekemään suunnitelmien mukaan.

Kilpailukausi starttaa 17.1. Turussa kun Juuso kilpailee harjoitusleirin yhteydessä miesten 5-ottelussa. Maaliskuun puolella Juusolla on ohjelmassa SM-moniottelut Helsingissä ja helmikuussa mahdollisesti yksi kansainvälinen moniottelukilpailu. Molempien poikien ohjelmassa on myös SM-hallit, jotka kilpaillaan tänä vuonna helmikuussa Tampereella. Lisäksi Juuso pääsee vielä viimeistä vuotta 22-vuotiaiden sarjaan, jonka Suomen mestaruudet ratkotaan hallikaudella Turussa.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille sekä muille Juusoa & Lauria tukeneille ja auttaneille tästä kaudesta! Meillä on paljon tärkeitä tukijoita, joiden tuki mahdollistaa urheiluun panostamisen. Kiitos siitä, että olette mukana matkalla kohti tavoitteitamme ja unelmiamme. Meillä on toimiva tukiverkosto, jonka merkitys on korvaamaton urheilijalle. Erityiskiitokset vielä manageri Antti Jortikalle ja kymmenottelun lajivalmentaja Mika Vakkurille. Antilla on ollut tärkeä rooli meidän tukiverkoston rakentamisessa ja Mika on panostanut valtavasti molempien poikien harjoittelun eteen. Lisäksi kiitokset kaikille Juuson ja Laurin valmennuksessa auttaneille, lajien erikoisvalmentajille, lihashuollosta vastaaville ja kaikille muille, ketkä ovat olleet aina valmiita auttamaan kun apua on tarvittu.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Terveisin Lauri, Juuso ja valmentaja Jaakko Hassi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti