lauantai 17. tammikuuta 2015

Kisaraporttia - hyviä ja huonoja uutisia

Molemmat pojat avasivat kilpailukauden lauantaina. Jo aamusta Juuson Turun ottelusta tuli hyviä uutisia. Juuso avasi ottelun 60 metriä ajalla 7.09, joka sivuaa viime kaudella juostua ennätystä. Pituushyppykin onnistui hyvin alun vaikeuksien jälkeen, viimeisellä Juuso sai tehtyä myöskin ennätystä sivuavan tuloksen 7.18. Kuulantyönnössä Juuso työnsi hyvin tasolleen tulokseen 13.42.

Jo viime vuonna alkanut panostus seiväshyppyyn alkoi tuottamaan vihdoin tulosta kilpailuissakin. Tulos 4.65 on peräti 22 senttiä parempi kuin Juuson vanha ennätys! Juuso sai kisassa otettua käyttöön uuden isomman seipäänkin, jolla hän ei ole aikaisemmin pystynyt hyppäämään. Seiväskisa kuitenkin keskeytyi korkeuteen 4.75 valitettavan tapaturman myötä. Juuso oli ylittämässä rataa katsomosta hyppypaikalle kun hän törmäsi yhteen 200 metrin kisaa varten verryttelyvetoa ottaneen Joni Vainio-Kailan kanssa. Kovan kolauksen seurauksena molempien poikien kisapäivä jäi siihen, mutta näiden tietojen mukaan mitään vakavempaa loukkaantumista ei kummallekaan tullut. Toivotaan molemmille pikaista paranemista!

Jyväskylässä Lauri avasi oman kisakautensa juoksemalla 800 metriä. Tulos 1.59,23 on samaa tasoa kuin viime kauden avauskisa Jyväskylässä. Lauri juoksi kisan alusta loppuun kärjessä. Tulos on tällä hetkellä Suomen lyhyen radan tilaston kärkiaika, mutta kovimmat juoksijat eivät ole vielä avanneet kilpailukauttaan. Juusokin nousi Suomen tilastoissa pituudessa toiselle sijalle, kuulassa yhdeksänneksi sekä 60 metrillä ja seipäässä sijalle 12. Kilpailukausi sai siis Juuson osalta loistavan startin, kunhan nyt vielä saadaan varmistettua, että mies on täydessä kunnossa törmäyksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti