perjantai 12. helmikuuta 2016

Juuso avaa ottelukauden Tallinnassa!

Huomenna starttaa Tallinnassa kansainvälinen Tallinn Indoor Meeting -moniottelutapahtuma. Juuso tekee Virossa kauden kahdesta suunnitellusta halliottelustaan ensimmäisen. Toisen ottelun Juuso tekee SM-hallimoniotteluissa Kuortaneella 12-13.3.

Ottelu alkaa huomenna klo 13.30 60 metrin juoksulla. Ottelu näytetään livelähetyksenä Delfi TV:n nettisivuilla  http://www.delfi.ee/teemalehed/delfi-tv
Tarkempi aikataulu löytyy kisojen nettisivuilta osoitteesta
http://www.tallinnindoormeeting.org/en/for-visitors/daily-schedules.html

Ottelu on todella kovatasoinen, tilastokärkenä kilpailuun lähtee Saksan Kai Kazmirek, joka on U23 Euroopan mestari Tampereen kisoista. Hänen 7-ottelun ennätys on 6173, ulkoradoilla 10-ottelussa ennätyspisteet ovat 8471. Tilastokakkosena otteluun lähtee Puolan Pawel Wiesiolek ja kolmantena toinen kova saksalainen, Mathias Brügger. Muita mielenkiintoisia nimiä ovat muun muassa Pekingin MM-kisoihin osallistunut Brasilian Felipe Dos Santos (10-ottelu, 8019), hyvänä halliottelijana tunnettu Ruotsin Petter Olson ja U18 MM-kisoissa viime kaudella lupaavia otteita esittänyt Viron Hans-Christian Hausenberg. Mukana on myös monia viime kaudella U23 EM-Tallinnassa otelleita urheilijoita, pronssia napannut Viron Janek Õiglane, viidenneksi otellut Ruotsin Fredrik Samuelsson ja Saksan Tim Nowak. Juuso on tilastoissa 12. ja aloittaa ottelun kuumassa ryhmässä muiden kovimpien nimien kanssa. Juuso on tänä vuonna Suomen ainoa edustaja kisassa.

Huomenna kaikki livelähetyksen ääreen kannustamaan Juuso ennätyspisteisiin!

Kuva kesältä Tallinnan EM-kilpailuista. Olavi Kaljunen/Trackpic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti