maanantai 12. kesäkuuta 2017

Lauri kilpailee huomenna Paavo Nurmi Gamesissa

Huomenna käydään vuoden kovatasoisin yleisurheilukilpailu Suomen maalla kun vuorossa on Paavo Nurmi Games Turussa. Kyseessä on kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n GP sarjan osakilpailu ja paikalla on monissa lajeissa aivan maailman kirkkain kärki. Huomenna Turun radalla nähdään mm. seiväshypyn maailmanennätysmies Renaud Lavillenie (616cm) ja keihäänheittoa alkukauden hallinnut Saksan Thomas Röhler, joka viime vuonna voitti kyseiset kisat heittämällä kahdesti yli 90 metriä. Paikalla on myös Suomen kärki lajissa kuin lajissa. Lähetys kilpailusta alkaa YLE TV2:lla klo 19.00.

Miesten 800 metriä kilpaillaan kisojen alkupäässä klo 17.10. Laurin ennätys (1.54,02) on ennakkoon heikoin, joten sopivaa vastusta ja vauhtia radalla riittää. Kovin ennätys on viime kaudelta Jaakko Laakson 1.48,25, muita 1.50 alittajia juoksussa ovat Tuomo Salonen ja australialainen Matt Inglis Fox. Yhteensä miehiä kisassa on mukana kymmenen.

Kilpailu on Laurille kauden ensimmäinen 800 metriä. Viime viikolla Lauri paranteli 400 metrillä kauden parastaan lukemiin 50,17, tulokset ovat parantuneet alkukaudesta kisa kisalta. Turun kilpailun jälkeen Laurin kausi jatkuu viikonloppuna Kuortaneen Eliittikisoissa, joissa ohjelmassa on myös 800 metriä. Laurin 800 metrin ennätys on juuri Kuortaneen kisoista kahden vuoden takaa, toivottavasti ennätys kirjataan uusiksi tämän viikon aikana.

PNG 2017 osallistujat

http://www.paavonurmigames.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti