sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Juuson ottelu jäi kesken lähentäjävaivan takia

Kuva: Olavi Kaljunen / trackpic.net
Kuortaneella kilpaillaan tänä viikonloppuna Suomi-Ruotsi-Viro -moniottelumaaottelu sekä nuorten Pohjoismaiset mestaruusottelut. Juuson piti tehdä Kuortaneella kauden ensimmäinen kymmenottelusarja. Kilpailu jäi kuitenkin kesken kun pituushypyn verryttelyssä jo aikaisemmin vaivannut reiden lähentäjä paheni niin, että kilpailun jatkaminen oli mahdotonta.

100 metriä Juuso juoksi Kuortaneella hyvissä olosuhteissa kauden parhaaseensa 11,12. Pituushypyn verryttelyhypyssä Juuson lähentäjä kramppasi. Juuso yritti vielä ensimmäisen kisahypyn, mutta yritys jäi läpijuoksuksi, ottelu keskeytyi näin toiseen lajiin. Vakavempaa loukkaantumista ei kuitenkaan tapahtunut, tulevalla viikolla vaivan syy selvitetään ja kuntoutus katsotaan sen mukaan. Jos kaikki menee hyvin, ottelee Juuso kolmen viikon päästä Eurooppa Cupissa Espanjan Monzonissa.

Miesten ottelu Kuortaneella on vielä kesken, mutta vahvasti kohti voittoa on menossa Suomen Elmo Savola. Savola otteli hyvän ensimmäisen päivän (4006 pistettä), molemmilla juoksumatkoilla syntyi omat ennätykset. Toisena seitsemän lajin jälkeen on Viron Risto Lillemets noin 100 pistettä Savolaa perässä ja kolmantena Ruotsin Kevin Fankl, joka on taas 100 pistettä virolaisen perässä. Muut suomalaiset ovat Petri Lemmetyinen kahdeksantena, Ville-Veikko Hanninen 10. ja Eetu Kangas 11. Suomi on joukkuekilpailussa Viroa noin 600 pistettä jäljessä, Ruotsi jää kolmanneksi, koska heidän kilpailijoistaan on enää vain kolme mukana. Joukkuekilpailun pisteisiin lasketaan joukkueen neljän parhaan ottelijan pisteet yhteen ja näin ratkaistaan maaotteluvoitto.

M 100m video:
https://www.youtube.com/watch?v=L9gO1na_fAc&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti