sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Juuso ottelee Firenzessä ensi viikolla


Juuso aloittaa kesän ottelukauden ensi viikon perjantaina Italian Firenzessä. Kilpailu on IAAF:n ottelusarjan ensimmäinen osakilpailu. Ottelu on kovatasoinen ja perinteikäs, kilpailu järjestetään nyt 31. kerran.

Kuvahaun tulos haulle juuso hassi
Juuso lähtee hakemaan hyvää avausta kesäkaudelle Italiasta Firenzen Multistars -ottelusta. Kuva: www.yle.fi


Tänä vuonna miesten kymmenotteluun mukaan on päässyt jopa 31 osallistujaa 17 eri maasta. Juuso on tilastoissa ennätysvertailun 11. mukaan lähtevistä, joten kiriapua hyviin tuloksiin riittää. Kovimmat ennätyspisteet omaa USA:n Jeremy Taiwo 8425 pisteellä. Muita 8000 pisteen ylittäjiä ovat Norjan Martin Roe, Puolan Pawel Wiesiolek ja Brasilian Jefferson Dos Santos. Naisten seitsenottelun puolella ennakkosuosikkeja ovat 6000 pisteen rajan urallaan ylittäneet USA:n Erica Bougard, Annie Kunz ja Alexandria Gouchenour, Portugalin Lecabela Quaresma, sekä brasilialaiset Vanessa Chefer Spinola ja Tamara De Souza.

Kuvahaun tulos haulle jeremy taiwo
Firenzen ottelun ennakkosuosikki on USA:n Jeremy Taiwo ennätyspistein 8425.
Juuso ja Lauri palasivat viikko sitten etelän leiriltä Kyproksen Nikosiasta. Harjoituskausi on sujunut hyvin ja molemmat ovat valmiita laittamaan ennätyksiään uusiksi tulevana kesänä. Juuson ennätyspisteet ottelussa ovat 7734 vuoden 2016 Kalevan kisoista, jolloin Juuso otti ensimmäisen Kalevan kisojen voittonsa. Juuson kauden tavoite on selviytyä elokuussa Berliinissä järjestettäviin yleisurheilun EM-kilpailuihin. Tulosraja kisoihin on 7850 pistettä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti