lauantai 18. tammikuuta 2014

Hallikilpailut käyntiin

Lauantaina molemmat pojat aloittivat kilpailukautensa. Juusolla urakka jatkuu vielä huomenna seitsenottelun merkeissä Turussa. Ensimmäinen päivä alkoi lupaavasti kun 60 metriä kulki heti uuteen ennätysaikaan 7,13. Lähdössä oli vielä parantamisen varaa, joten hallikauden aikana voi jopa 7 sekunnin raja olla vielä vaarassa. Vanha ennätys oli 7,15 viime vuodelta, mutta viime kauden avauskisaan verrattuna aika oli noin kolme kymmenystä parempi.

Myös pituus jatkoi hyvää ottelusarjaa. Alkuun askelmerkki ei vielä osunut kunnolla, mutta viimeisessä hypyssä tuli jo hyvä tulos 6,95 metriä. Tulos on Juuson halliennätys. Kuulassa Juuso sai tuloksen 12,48, joka on myöskin halliennätys, tosin ulkona Juuso on työntänyt 13,71.

Korkeushyppy on jäänyt harjoituksissa vähän vähemmälle, mutta se ei suorittamista haitannut Turun ottelussa. Tulos 1.90 sivuaa Juuson halliennätystä ja uuden ennätyskorkeuden 1.93 toinen yritys oli todella lähellä onnistua. Ensimmäisen päivän jälkeen Juusolla on pisteitä 2989 ja omaa ennätyssarjaansa hän on edellä 15 pistettä.

Lauri halliennätykseen 800 metrillä

Lauri avasi kilpailukauden Jyväskylässä 800 metrin juoksulla. Polvivaiva on häirinnyt hieman harjoituskautta, eikä kovempivauhtisia treenejä ole päästy juoksemaan. Tästä huolimatta 800 metriä kulki ensimmäisessä kisassa varsin lupaavasti uuteen halliennätykseen 1.59,09.

Kisa oli alusta asti Laurin soolojuoksu. 200 metriä taittui 26 sekuntiin ja ensimmäinen 400 metriä alle 56 sekunnin. Tämän jälkeen jalka alkoi kuitenkin hieman painamaan ja loppuaika painui lähelle 2 minuuttia. Rohkea avaus ja alun rento juoksu antoi kuitenkin luvan odottaa kovempiakin aikoja vielä talven aikana. Seuraavan kerran Lauri kisaa jo viikon päästä Jyväskylässä, matkana jälleen 800 metriä.

Juuson ottelu jatkuu huomenna klo 11.00 60 metrin aitajuoksulla. Huomenna lisää tuloksia Turun suunnalta luettavissa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti