keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Raporttia alkukaudesta ja ennakko viikonlopun maaottelusta

Kesä 2014 on hyvässä vauhdissa kisojen osalta. Juuso ehti Laitilassa avata ottelukauden pistein 7180 ja Lauri paranteli alkukaudesta Jyväskylässä 300 metrin aitojen ennätystä lukemiin 39,30. Tällä viikolla Juuso viritteli vielä kisakuntoaan viikonlopulle Tampereen yleisurheilumestaruuskilpailuissa juoksemalla 100 metriä ja hyppäämällä korkeutta. 100 metriä kulki aikaan 11,07 (tuuli +0.2) ja korkeus jäi tulokseen 185. Hypyt olivat hyviä, mutta korkeuteen 190 sattui kolme heikompaa yritystä ja kisa loppui siihen.

Juusolla onkin tulevana viikonloppuna yksi kauden pääkilpailuista kun Tampereen Ratinassa kilpaillaan Suomi-Ruotsi-Viro moniottelukilpailu. Juuson lisäksi Suomen joukkueessa ovat Samuli Bryggare, Mauri Kaattari, Otto Ylöstalo ja Thomas Barrineau. Ruotsi ja Viro lähettää kilpailuihin myös kovat joukkueet ja varsinkin Virossa moniottelu on jälleen hyvässä nousussa. Luvassa onkin varmasti tasokkain kymmenottelu Suomessa tänä vuonna, joten myös paikan päälle kannattaa tulla katsomaan ja kannustamaan! Lauantaina kilpailut alkavat 10.30 ja sunnuntaina 10.00.

Juuson harjoittelu on sujunut hyvin ja yksittäisten lajien kilpailutulokset ovat parantuneet kokoajan kohti kesän kovimpia kisoja. Jos kelit suosivat Ratinassa, ovat ennätyspisteet 7289 vaarassa rikkoutua.

Laurin kesän ensimmäisiä kilpailuja haittasi kipeytynyt jalkaterä. Tutkimuksissa nilkan koukistajajänteestä löytyi kaksi pientä repeytymää ja näin ollen luvassa on muutama viikko taukoa kilpailuista. Kuntoutus on Laurin osalta aloitettu ja kaikki tekeminen tähtää loppukesän Kalevan Kisoihin.


1 kommentti:

  1. Nyt toivotaan viikonlopulle hyvää keliä ja Laurille pikaista paranemista!

    Tsemppiä ja terveiset Utista kertausharjoituksista!

    - Antti / Uponor

    VastaaPoista