keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Hallikilpailut käyntiin

Tulevana viikonloppuna sekä Juuso että Lauri avaavat kilpailukauden hallissa. Juuso on harjoitusleirillä Turussa keskiviikosta perjantaihin muiden moniottelijoiden kanssa. Lauantaina vuorossa on vielä kauden avausottelu leirin päätteeksi Turun Kupittaalla. Ottelu on kuitenkin vain yksipäiväinen ja lajina miehille epävirallinen 5-ottelu. Lajeina tässä ottelussa on 60m, pituus, kuula, seiväs ja 1000m. Ottelu alkaa lauantaiaamuna klo 10.00.

Harjoituskausi Juusolla on mennyt erittäin hyvin ja ominaisuudet ovat kehittyneet paljon. Varsinkin syksyn puolella monipuolista juoksua oli ohjelmassa paljon. Lisäksi voima-arvot ovat parantuneet harjoituskauden aikana reilusti. Mielenkiintoista nähdä, miten kehittyminen näkyy kilpailusuorituksissa. Turun ottelun lisäksi Juuson kilpailukauteen mahtuu kaksi 7-ottelua, joista toinen on SM-ottelu. Lisäksi ohjelmassa ovat oman ikäluokan ja aikuisten SM-hallit, sekä näiden lisäksi joitakin yksittäisiä lajeja eri kilpailuissa.

Lauri avaa kilpailukauden lauantaina Jyväskylässä 800 metrillä. Myös Laurilla on hyvä harjoituskausi takana ja kehittymistä on tapahtuinut varsinkin kestävyysominaisuuksien puolella. Harjoituskauden juoksutestit ovat kulkeneet ennätysaikoihin, joten myös kilpailuista on lupa odottaa hyviä suorituksia jo näin alkukaudesta. Viime vuonna Lauri juoksikin juuri Jyväskylässä 800 metrin lyhyen radan halliennätyksensä 1.58,22.

Lauantaina kilpailujen jälkeen luvassa raporttia sekä Jyväskylän että Turun suunnalta!

2 kommenttia: