perjantai 24. kesäkuuta 2016

Juuso ottelee Saksassa kovassa seurassa

Juuso ottelee viikonloppuna Saksan Ratingenissa kovassa kansainvälisessä moniottelussa. Kilpailu on Saksan olympiakarsinta, joten paikalla ovat lähes kaikki saksalaiset lajin kärkinimet mm. Euroopan mestari Pascal Behrenbruch, olympiakisojen kuudes Rico Freimuth, EM-vitonen Arthur Abele ja alle 23-vuotiaiden Euroopan mestari Kai Kazmirek. Muiden maiden ottelijoista kovin ennätys on Kuuban Leonel Suarezilla (8654), joka on kaksinkertainen olympia- ja MM-mitalisti. Juuso lähtee kisaan hakemaan selvää ennätysparannusta viime vuoden pisteisiin 7621, aikuisten EM-raja on 7800 pistettä.

Valmistautuminen otteluun on sujunut hyvin, keskiviikkona Juuso kävi hiomassa kisakuntoaan Jyväskylä Gamesien pika-aidoissa. Tuloksena oli lupaava uusi ennätys 14,76. Tässä linkki videoon juoksusta: https://www.youtube.com/watch?v=GP8hFFK4iPg

Ratingenin kisojen nettisivut ovat osoitteessa http://www.leichtathletik.de/termine/top-events/mehrkampf-meeting-2016-ratingen/zeitplan/ Ottelun avaava 100 metriä alkaa huomenna Suomen aikaan 11.30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti