tiistai 9. toukokuuta 2017

Lauri avasi kilpailukauden SM-maastoissa

Laurin kesän kilpailukausi starttasi 4 kilometrin kisalla SM-maastoissa. Maastot järjestettiin Vierumäen urheiluopistolla viime viikonloppuna. Ensi kertaa SM-maastoissa juossut Lauri oli miesten kilpailun 58. Yhteensä juoksijoita matkalle starttasi 66.

Kilpailun voiton vei mestaruuttaan onnistuneesti puolustanut HKV:n Topi Raitanen ajalla 11.49. Toiseksi tuli Kuopion Samu Mikkonen vajaan neljä sekuntia Raitasen perässä, pronssimitalin otti Tampereen Pyrinnön Jarkko Järvenpää, joka voitti Vierumäellä miesten pidemmän 12 kilometrin startin. Laurin loppuaika oli 14.15.

Seuraava kilpailu on 23.5. Jyväskylässä kun Lauri juoksee 600 metriä.

"Kisa meni hyvästä kestävyystreenistä minulle, tällä osa-alueella on eniten kehitettävää myös 800 metriä ajatellen. Ensi vuonna sitten vähän lähempänä kärkeä. SM-maastot oli ensikertalaiselle hieno tapahtuma, järjestelyt pelasivat ja meininki oli hyvä. Myös rata oli erinomainen juosta"